All Garden executa sisteme de irigatii complexe a gradinilor din zone rezidentiale (irigatii rezidentiale): sisteme de irigatie de suprafata, sisteme de irigatie ingropate, sisteme de irigatie prin picurare, sisteme de irigatie prin aspersie.

Tipul sistemului de irigatie se adapteaza cerintelor impuse de intretinerea gradinilor si spatiilor verzi, existand solutii pentru toate bugetele si posibilitatile financiare. Se recomanda instalarea unui sistem de irigatie inainte de plantarea plantelor si montarea gazonului, dar daca spatiul este amenajat, aceste sisteme de irigatii pot fi montate si ulterior.

Sistemele de irigatii rezidentiale automatizate pentru spatiile verzi (gazon rulouri, gazon peluza, gazon semanat) economisesc timpul si banii dumneavoastra, putand pleca oricand de acasa fara ca gradina sa se usuce.

Acordam o atentie deosebita pentru a ne asigura ca instalarea sistemelor de irigatii este la cele mai inalte standarde. De asemeni oferim servicii de mentenanta a sistemelor de irigatii implementate de All Garden sau de alte companii.