Drenaje gradini

Sistemul de drenaj al gradinii asigura deversarea surplusului de apa rezultat in urma caderilor abundente de precipitatii si favorizat fie de tipul de sol fie de cota de altitudine a terenului. Deversarea se face in sol printr-un circuit cu santuri si gropi de dren existand posibilitatea ca in perioadele foarte ploioase surplusul ce nu a putut fi drenat sa fie evacuat la canaliazre printr-un sistem de supraplin.

Sisteme drenaj ape pluviale

Ploile si topirile de zapada excesive pot provoca importante incoveniente utilizarii gradinii dumneavoastra. Va oferim cele mai bune sisteme de drenaj, care sa asigure deversarea apelor pluviale fie la sistemul de canalizare fie in subteran. Sistemele de drenaj se adapteaza necesitatilor si dorintelor dumneavoastra. in conditiile dorintei de economisire si eficientizare, putem oferi solutii pentru refolosirea apelor pluviale fie la sistemul de irigatii fie la consumul casnic de apa menajera.

Sisteme colectoare ape pluviale la sistemul de drenaj gradina

Acoperisul casei dumneavoastra capteaza o mare cantitate de apa care este colectata pe jgheaburi si burlane. Sistemul de colectare a apelor pluviale de la burlane este prevazut cu guri de vizitare pentru a putea indeparta eventualele acumulari de frunze sau deseuri.

Sistem protectie la inghet pentru jgheaburi si burlane

In timpul iernii majoritatea jgheaburilor si burlanelor ingheata ducand la formarea turturilor. Acest sistem de protectie asigura incalzirea uniforma a zonelor metalice comandate de un senzor de temperatura si umiditate.